Fenya! #1

Benvingut al primer Fenya! Aquesta publicació creada per donar suport a la producció artística i cultural, és una plataforma per exposar i donar a conèixer el treball dels membres de la AIT al públic i a demés incentivar la col·laboració tant amb persones i entitats del territori com amb professionals i col·lectius internacionals.

El pots baixar aquí:

Il·lustració de portada: Pep Serra

Cada número de Fenya! tindrà una temàtica diferent que cada autor podrà interpretar lliurement tot treballant amb una mateixa gamma cromàtica per unificar el resultat final. A banda d’associats, la publicació també compta amb la col·laboració d’altres entitats com les Tecletes, associació de mares de Tarragona, i la col·laboració de professors i alumnes de l’EADT, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

A la revista, a banda d’il·lustracions, també s’hi trobaran articles relacionats amb el món de la creació visual escrits per professionals del sector. Amb aquesta barreja de continguts, les 40 pàgines de Fenya! seran una eina de divulgació cultural i de projecció social.


En aquest primer número participen: Marc Baiget, Inés Borràs, Lluís Jiménez, Alba Méndez, Ana Gómez, Marc Volpini, Anna Roca, Napi, Joe Brise, Núria Rubio, Joan Carles Blanch, Edu Polo, Marta Escobar, Pep Serra, Ariadna Roca, Ana Grimal, Francesc Perramón (article), Àngel Sauret (article) i Adrià Ramírez (pròleg). Tot sota la direcció artística d’Alícia Caboblanco, la coordinació d’Adrià Ramírez, correció d'Elisabet Bonet, amb el disseny i la maquetació de Marta Val.

Text: Ana Gomez