La IMAGINADA 2019
Cartell La Imaginada 2019 obra de Rat Mas

La iMAGInada es un festival que transforma l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu al voltant dels següents eixos: difusió d’artistes i moviments associacionistes locals, intercanvi de coneixements, inclusió social, reflexió i creixement individual, contacte intercultural i oci conscient en el marc de les festes de Sant Magí de Tarragona.

Els membres de la AIT van muntar la paradeta a la zona de mercat d'artesania on varen poder vendre els seus productes durant els dies 08-12 d'agost del 2019.

També varen realitzar un taller de creació de personatges amb aqüarel·la dirigit per Alicia Caboblanco i Alvaro Altarejos. Es tracta d'un taller per a 15 persones amb edats compreses entre els 7 i els 15 anys per estimular la creativitat a través de l'art. Consisteix en repartir uns papers que els participans es penjaran al coll, després s'iniciará una guerra d'aigua amb globus i pistoles d'aigua on l'objectiu es mullar el paper que du penjat el company. Un cop estiguem tots xops aplicarem aquarel·les i anilines als papers i esperarem a que quedin secs. Amb les taques abstractes de colors resultants haurem de  fer un exercici d'imaginació i afegir elements i detalls a lìnea per definir els personatges.

Gif obra d'Alicia Caboblanco