Marlene Sezni es reuneix amb els socis de l’AIT
il·lustració d'Alicia Caboblanco

Els socis de l’AIT van tindre l’oportunitat de conèixer de primera mà l’experiència professional de la directora d’art del ‘Wall Street Journal’, Marlene Sezni

Un dels propòsits de l’Associació d’Il·lustradores de Tarragona és apropar als seus membres l’experiència personal de professionals del sector. Per aquest motiu l’associació va organitzar aquesta trobada que va estar dirigida per Adrià Ramírez, president de l’AIT.

Al llarg de gairebé dues hores, els associats van escoltar atentament Marlene Sezni explicant com és el seu dia a dia, els criteris de selecció d’una directora d’art i com treballa estretament amb il·lustradors i il·lustradores d’arreu del món. A banda del funcionament i organització del mitjà de comunicació on treballa, Sezni va donar diversos consells que els membres assistents de l’AIT van agrair.  

A la trobada, que es va dur a terme a l’Espai Jove Kesse de Tarragona (C/de Sant Antoni Maria Claret, 12-14), hi van participar 25 socis de l’AIT. Una d’elles, l’Elisabet Bonet, va ser l’encarregada de la traducció i interpretació, facilitant així l’accessibilitat i comunicació dels assistents.  

Gif: Alicia Caboblanco

Text: Ana Gomez

Fotografía de Marta Val
Fotografía de Marta Val
Fotografía de Marta Val
Fotografía de Marta Val