Mercat de Contes

El Mercat de contes s’adreça al públic familiar amb la voluntat de reivindicar la importància del conte: de contar-ne i d’escoltar-ne. És per aquest motiu que es convida a participar al Mercat a tots aquells que estan relacionats amb el món del conte i especialment als vinculats al nostre territori: autors/es, editors/es, llibreries, narradors/es, bibliotecaris/es ...

El Mercat de contes va néixer l’any 1998 a la Sala infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona com una jornada en que els lectors i lectores es convertien en contacontes i enguany ressorgeix amb aquesta nova proposta de contes per a la ciutat gràcies a la col·laboració amb altres entitats de Tarragona.

l'Associació d'Il·lustradores de Tarragona hi va participar amb dos tallers i una conferència de la il·lustradora Namibia Coronado.


Conferencia de Namibia Coronado: “ El procés creatiu d’un album il.lustrat”

Un repás sobre el camí de la il·lustradora en la realització del seu últim album il·lustrat "La llave que abre el corazón".

Disponible al nostre canal de Youtube.


Les activitats es van realitzar a la Plaça Corsini i Mercat Central de Tarragona. El taller amb nens "Els personatges dels contes s'han perdut. Ajuda'ls!" es va realitzar conduït per Mar Sendra Gavaldà, Elisabet Bonet i Sonia Gavilán.

En aquest taller els participants van poder experimentar amb els colors i varen crear els espais on viuen els personatges dels contes clàssics.

Il·lustració: Adrià Ramírez

En el taller "l'Àlbum Exquisit" orientat a un públic adult, els participants varen crear un àlbum il·lustrat de manera col·lectiva.

Aquest taller va ser conduït per Ariadna Pardines i Adrià Ramírez i es va realitzar en les instal·lacions del Mercat Central de Tarragona.

El podeu descarregar en el següent enllaç: