Ponència del teòric Norberto Chaves

La ponència Crisis cultural y oficios de la comunicación respon a les inquietuds
presentades pels membres de l’Associació d’Il·lustradores de Tarragona

Dijous 30 de gener del 2020 l’assessor en identitat i marca corporativa Norberto Chaves,  va donar resposta a diverses preguntes plantejades per l’AIT relacionades amb l’actual tendència del consum massiu de béns artístics, el creixent ús d’eines digitals per confeccionar obres il·lustrades, l’abús del consum d’imatges en xarxes socials i altres qüestions que afecten la comunicació social del treball d’il·lustradors i dissenyadors gràfics.


Escoltar Crisis cultural y oficios en la comunicación es una oportunitat per conèixer la resposta a preguntes que els treballadors del món gràfic s’han plantejat algun cop. Norberto Chaves, a més de la seva àmplia trajectòria com a assessor en identitat i marca corporativa, també s’ha dedicat a la docència i és autor de diversos assajos relacionats amb la cultura, la comunicació i el disseny.

Com a agraïment a aquesta invitació per part de l’AIT, Chaves va obsequiar tots els assistents amb un exemplar del seu primer llibre d’aforismes Desafueros. Literatura de emergencia para una época sin tiempo.

Aquesta trobada ha estat possible gràcies a l’il·lustrador, i també membre de l’AIT, Pep Serra.

Trobareu més informació sobre Norberto Chaves al seu web www.norbertochaves.com

Text: Ana Gomez
Gif i Cartell: Adrià Ramírez