Octavi Torné i Bacaria

Octavius

Quan tot just començava a agafar la forquilla ja feia anar el llapis. Sóc arquitecte de formació (ETSAB-UPC) i dibuixant per vocació. Vaig cursar el Cicle de Grau Superior d'Il·lustració a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.

En els darrers anys he treballat en el món editorial, compto amb diversos llibres publicats (El Gran Llibre dels Castells, col·lecció Els Supertafaners, El Barret del Nano Capità, El Pastoret i els ponts) per les Editorials Larousse-Vox o Insitu Comunicació, compaginant-ho amb diversos projectes per a institucions públiques, associacions culturals i comerços locals.

El 2020 vaig dissenyar la imatge de les Festes de Santa Tecla de Tarragona, amb el cartell, marxandatge i un clip animat publicitari.

Dins de les meves temàtiques destaquen els referents als llocs i a la cultura popular del Camp de Tarragona, amb un toc d'ironia i vitalisme mediterrani.

He realitzat exposicions a les mostres Tallers Oberts de la Part Alta 2013, la Mostra CREART 2013 de Reus i exposicions monogràfiques a l'Espai Jove Kesse de Tarragona el 2014 i 2017, i el 2022 a El Catllar.

Cartell Cobertes Còmic Disseny Gràfic Infantil Publicitat Retrat/Caricatura